Au fost şi au rămas în prima linie încercând să-i salveze pe ceilalţi. Mulţi dintre ei nu au reuşit să se salveze pe ei înşişi. Medici, cadre medicale au plătit cu viaţa ducându-şi misiunea până la capăt. Este momentul să le fie adus un tribut de onoare şi nu oricum, ci „într-o limbă care vindecă şi vorbeşte tuturor inimilor” (George Enescu), chiar de către colegii lor de breaslă.


Asociaţia Medicală Română vă invită, luni, 24 august, ora 20.00, pe Esplanada Ateneului Român, la Concertul-Omagiu susţinut de Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor”, sub bagheta dirijorului Iosif Ion Prunner.

Concertul este un tribut de onoare adus medicilor şi cadrelor medicale aflate în prima linie a luptei cu pandemia dar, în egală măsură, reprezintă şi un tribut adus umanităţii.

Cu acest prilej, Asociaţia Medicală Română lansează şi o campanie naţională, ce se va desfăşura până la finele anului, de conştientizare şi informare „Poartă masca. Poţi salva vieţi”, precum şi provocarea în social media #Zambestecuochii.

Concertul va fi difuzat live pe TVR şi va fi preluat pe reţelele de socializare.

În ceea ce priveşte accesul la eveniment, acesta se va face doar cu invitaţie transmisă din partea Asociaţiei Medicale Române.

Pentru detalii referitoare la programul concertului intraţi aici.