Reţeaua privată de laboratoare medicale Dom Vista Medical anunţă că două centre ale sale sunt deschise non-stop, pentru imunizare anti-COVID. Vaccinările sunt gratuite, iar centrele sunt acreditate de Ministerul Sănătăţii.


Vaccinul disponibil în aceste centre este cel produs de Pfizer- BioNTech, dar în scurt timp va fi disponibil şi vaccinul Janssen (Johnson&Johnson), se arată într-un comunicat.

Doritorii se pot programa pentru vaccin fie pe platforma RO Vaccinare, fie la telefoanele 0731.065.917 sau 0731.065. 908, pentru unul dintre cele două centre:

  • Şos. Nicolae Titulescu nr. 94;
  • Splaiul Unirii nr. 313.

„Acestea sunt primele centre de vaccinare deschise non-stop pe o perioadă nedeterminată. (...) Vaccinarea este o procedură medicală ale cărei beneficii sunt demonstrate ştiinţific şi observabile în mod direct - formele grave ale bolii sunt mult mai rare printre cei vaccinaţi prin comparaţie cu cei nevaccinaţi. Este vital să ne vaccinăm pentru a supravieţui! Vă aşteptăm la vaccinare, suntem centru privat, dar vaccinarea este gratuită”, spune Ştefan Spiridon, medic şi managerul Dom Vista Medical.

Dom Vista Medical a fost înfiinţată în anul 2011 şi are ca obiect principal de activitate serviciile medicale de laborator pentru medici, clinici şi industria farmaceutică. Paleta de investigaţii cuprinde teste de laborator din diferite specialităţi: hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, se mai arată în comunicat.

 

Alergologia