Evenimentul de referinţă se va desfăşura în data de 9 aprilie 2019

Încă de la prima ediţie, Conferinţa Tax & Law a devenit un reper pentru profesioniştii din domeniul fiscal românesc, cu peste 1.800 de participanţi, 110 de ore de dezbateri pe teme esenţiale şi studii de caz, precum şi 250 de speakeri de top. Cea de-a 17-a ediţie a evenimentului va avea loc în data de 9 aprilie 2019, în sala Platinum a Hotelului Sheraton din Bucureşti.

Ediţia din acest an aduce în prim-plan provocările cu care se confruntă sectorul privat în materie de fiscalitate la nivel local, dar şi european, în condiţiile ieşirii Marii Britanii din UE, concentrându-se pe schimbările fiscale şi legislative recente. Evenimentul va reuni reprezentanţi din departamentele de financiar şi legal din companii şi consultanţi, precum şi oficiali din instituţiile din România şi oficiali ai Comisiei Europene. Conferinţa îşi doreşte să clarifice modul de aplicare a noilor modificări fiscale şi să ofere soluţii pentru principalele provocări legislative şi fiscale ale anului 2019.

„Anul 2019 este unul crucial în materie de fiscalitate pentru unele dintre cele mai importante industrii din economia românească. Deciziile din acest an vor influenţa proiectele de investiţii pe următorii cinci-zece ani pentru companii din Energie, Telecom şi Banking. Business Review îşi doreşte să contribuie la clarificarea nebuloasei fiscale şi să faciliteze un dialog cu autorităţile direct implicate în decizie”, este mesajul Ioanei Erdei, Redactor-Şef al Business Review.

Agenda evenimentului constă în sesiuni interactive şi dezbateri speciale cu specialişti din companiile de top şi lideri ai departamentelor financiare, workshop-uri dedicate şi oportunităţi de networking.

Temele de discuţii de anul acesta:

  • Perspectiva României şi UE asupra strategiei fiscale în 2019
  • Schimbări majore fiscale în 2019 - cum modelează operaţiunile companiilor
  • Modificările fiscale analizate din perspectiva Directorilor Financiari (CFOs)

Persoanele interesate să participe la eveniment sunt invitate să se înregistreze online aici sau contactând echipa Business Review: events@business-review.eu | sales@business-review.eu.

Mai multe informaţii despre eveniment, program şi atelier pot fi găsite pe pagina dedicată.

Gold Partner:  Noerr

Parteneri strategici: ACCA, BRCC, Cafr, ABSL