Un incendiu a izbucnit marţi seara la izolaţia conductelor sanitare dintre pereţii de separare a două corpuri aflate în reabilitare ale Spitalului de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin. Până în acest moment nu a fost nevoie să se evacueze pacienţii, informează ISU Mehedinţi.


Pompierii acţionează în continuare pentru localizarea focului, informează Agerpres.

„Seara trecută, în jurul orei 22.20, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un corp aflat în reabilitare al Spitalului de Urgenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin. La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de muncă operativă. De asemenea, în teren s-au deplasat ofiţerul care asigură continuitatea conducerii, şeful Inspecţiei de Prevenire şi locţiitorul comandantului Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin”, se menţionează într-un comunicat al ISU Mehedinţi.

La sosirea pompierilor, s-a constatat că incendiul se manifesta la izolaţia conductelor sanitare dintre pereţii de separare a două corpuri aflate în reabilitare.

Până în acest moment nu au fost necesare măsuri pentru evacuarea pacienţilor.
 

 

 

ORL