Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria organizează a VI-a ediţie a evenimentului caritabil Marea Tzopăială. Scopul e strângerea de fonduri, pentru ca 230 de copii să beneficieze de educaţie şi de hrană sănătoasă.


Manifestarea va fi organizată pe data de 11 iunie, în Parcul Herăstrău - Intrarea Charles de Gaulle, între orele 10.00 şi 18.00.

„După doi ani de criză generată de situaţia pandemică, un început de an marcat de un război aproape de graniţele noastre nordice şi implicare masivă în primirea, găzduirea şi susţinerea vecinilor noştri ucraineni refugiaţi, îndrăznim să fim curajoşi şi să anunţăm organizarea celei de-a VI-a ediţii a evenimentului nostru caritabil Marea Tzopăială. Educaţia trebuie să continue, copiii au nevoie de un alt viitor! Avem grijă de cei 230 de copii ai centrelor noastre educaţionale cu aceeaşi determinare şi responsabilitate!”, se arată pe site-ul Fundaţiei.

Persoanele fizice, dar şi companiile – angajaţii şi familiile acestora - sunt invitate să se înscrie la eveniment.

„Angajaţii companiilor partenere fac sport şi se distrează alături de copii, iar Fundaţia noastră strânge bani pentru a hrăni cei 230 de copii din cele trei centre educaţionale de care suntem responsabili”, se precizează pe site-ul Fundaţiei.

Evenimentul promovează viaţa sănătoasă, sportul şi nutriţia. Contra unei donaţii de 50 de lei, fiecare persoană, adult sau copil, poate lua parte la clase sportive - kangoo, circuit training, zumba, aerobic - , la ateliere de nutriţie, şi se poate distra cu jocurile copilăriei – şotron, elastic, „Ţară, ţară, vrem ostaşi”. Totul va culmina cu un concert al trupei Voltaj şi cu o tombolă.

Pentru participanţi, manifestarea va însemna o zi plină de voie bună, cu sport şi timp de calitate petrecut alături de cei dragi. Pentru companii, evenimentul poate reprezenta o campanie CSR ready-made, un prilej de team building şi posibilitatea ca angajaţii să devină voluntari, în sprijinul unei cauze generoase.

 



Ginecologia (1)