Știm că timpul este principalul tău inamic. Pe lângă programări, cumpărarea necesarului pentru cabinetul tău și îngrjirirea cabinetului, trebuie să știi și cum să-ți gestionezi fondurile. Este greu să ții o evidență a fondurilor tale având în vedere toată agitația de zi cu zi. Cu toate astea, ai vrea să ai totul sub control, dar nu știi cum.

Ți-ai dori poate să existe în viața ta un robot care să-ți țină evidența fondurilor, care să-ți plătească facturile fără să fie nevoie să te deplasezi. Imaginează-ți că acest robot chiar există și că în pauzele dintre programări îți poți plăti rapid facturile, îți poți verifica soldul, extrasele de cont, fără să depui niciun efort. E ca și cum ai naviga pe internet cu ușurință și din plăcere.

Băncile oferă în acest sens aplicații de mobile banking care te pot ajuta și-ți pot diminua timpul pe care-l aloci plăților și nu numai. Multe dintre aplicații sunt ușor de instalat și totodată ușor de utilizat.

Zece moduri prin care te poate ajuta concret o aplicație de mobile bancking

 Există așadar mai multe avantaje pe care o aplicație de mobil ți le poate oferi:

  1. Poți avea acces rapid la conturile curente, la conturile de card, credite, depozite și extrase de cont
  2. Poți achita rapid facturile la utilități sau poți programa ordine de plată către furnizori
  3. Poți plăti online în lei și în valută
  4. Ai la dispoziție servicii de schimb valutar
  5. Poți trimite și primi bani prin Western Union
  6. Poți verifica statusul tranzacțiilor pe care le ai în derulare
  7. Poți transfera fonduri către prieteni sau rude
  8. Îți poți administra singur cardurile prin blocarea sau deblocarea lor
  9. Nu trebuie să-ți faci griji dacă ai uitat să-ți cumperi rovinieta atunci când ai ieșit din localitate pentru că o poți achiziționa online prin mobile banking.
  10. Dacă ai nevoie de un credit, prin mobile banking poți face o simulare care va conține suma lunară de plată și suma totală în funcție de detaliile pe care le vei da.

 

“Printr-o aplicație de mobile banking, activitatea unui medic devine mult mai ușoară. Indiferent dacă are un program încărcat la cabinet sau se află într-o continuă mișcare, el va putea avea acces la fondurile sale. Va ști mereu de câți bani dispune, ce plăți a făcut până în acel moment și își va putea achita facturile rapid în caz că a uitat de data scadentă. Scopul nostru este să ajutăm medicii prin intermediul tehnologiei, oferindu-le acces rapid și ușor la aceste informații”, susține Ionela Mișculescu, director de dezvoltare Banca Transilvania – Divizia pentru Medici.

Cum ajungi să folosești o aplicație de mobile banking

Aplicațiile de mobile banking sunt servicii oferite de bănci 24 de ore din 24. Aplicațiile pot fi descărcate pe orice tip de telefon cu cele mai populare browsere/sistem de operare pregătite pentru telefoane mobile și tablete.

După instalarea aplicației utilizatorul trebuie să se logheze cu elementele de identificare, iar apoi poate folosi aplicația în interesul lui.