Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat o serie de decrete de decorare, în semn de apreciere pentru contribuţia avută în exercitarea actului medical, precum şi în dezvoltarea profesională a cadrelor medicale.


În semn de apreciere pentru contribuţia avută, de-a lungul timpului, în exercitarea actului medical, precum şi în dezvoltarea profesională a cadrelor medicale, preşedintele Klaus Iohannis a conferit: Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofiţer Spitalului Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” Bucureşti, Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofiţer Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C. C. Iliescu” Bucureşti , Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofiţer Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Maria Sklodowska Curie” Bucureşti.

Preşedinele a mai conferit următoarele: Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Spitalului Orăşenesc Vişeu de Sus, precum şi Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor Institutului Naţional de Endocrinologie „C. I. Parhon” Bucureşti, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Sursă foto: canord.presidency.ro

 

Medic