Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, prin cele două clinici medicale ale sale, oferă un preţ special la testarea COVID-19 pentru copii şi persoane cu venituri mici. Astfel, preţul testului pentru aceste două categorii de persoane este de 300 de lei, în loc de 390 de lei, preţul de listă.


Din dorinţa de a fi alături de persoanele cu venituri reduse şi care au suspiciuni de îmbolnăvire cu noul coronavirus, la Clinica Sala Palatului (str. Ion Câmpineanu nr. 23, Bucureşti) şi la Policlinica Baba Novac (str. Dristorului nr. 81-88, Bucureşti) preţul unui test RT-PCR este de 300 de lei pentru:

  • pensionari şi angajaţi cu venitul sub 2500 de lei;
  • copii, elevi şi studenţi (aceştia din urmă prezentându-se la recepţie cu carnetul de student).

Dovada veniturilor se va face prin adeverinţă de venit (ANAF), cupon de pensie sau adeverinţă de salariat.

„Am pornit la drum ca un proiect de antreprenoriat social medical sub egida Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria, oferind de-a lungul timpului sprijin categoriilor defavorizate de persoane prin contribuţia fiecărui pacient plătitor. Astfel, fondurile strânse din plata preţului întreg pentru aceste teste sunt folosite pentru susţinerea preţului redus pentru pacienţii cu venituri mici ai clinicii noastre, şi nu numai. Încercăm, astfel, să devenim o alternativă pentru cei aflaţi în nevoie, mai ales în această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toţii. Sănătatea ta este o prioritate pentru noi!”, spun reprezentanţii Clinicii Sala Palatului.

Rezultatele testelor RT-PCR se eliberează între 42 şi 72 de ore, bilingv (română – engleză).

Pentru programări sunaţi la: 0731.345.129 sau 0213.223.020.