Sanofi, companie lider pe piaţa farmaceutică din România, a lansat MagneVie Stress Resist, supliment alimentar cu dublă acţiune în controlul stărilor de stres. Datorită conţinutului de minerale, vitamine şi extracte de plante, MagneVie Stress Resist acţionează pe două căi: creşte rezistenţa la stres şi, de asemenea, nivelul de energie al organismului.

„Cum ne afectează stresul, de fapt? Stresul este un răspuns reflex al organismului, cuprinzând 3 faze: prima fază - reacţia de alarmă, în care apare mobilizarea energiei şi începe consumul de magneziu; urmează faza de rezistenţă – în care apare adaptarea la stres şi începe să se instaleze deja oboseala fizică şi psihică şi ultima fază, epuizarea – în care rezervele fizice, psihice şi biologice sunt deja consumate”, a explicat dr. Lorena Petcu, Medical Lead Consumer Health Care, Sanofi Romania & Moldova.

98% din românii din mediul urban sunt afectaţi de stres

Conform unui studiul realizat de compania Ipsos în luna noiembrie 2018, pe un eşantion de 1000 respondenţi, 98% din românii din mediul urban declară că sunt afectaţi de stres. Majoritatea persoanelor incluse în studiu au manifestat cel puţin un simptom cauzat de stres în ultimele 6 luni.

„De multe ori, perioadele solicitante sunt parte a stilului de viaţă modern si nu pot fi evitate. Acestea sunt momentele când stresul generează un răspuns disproporţionat, neadaptat la stimulii normali. Pentru a veni în întâmpinarea românilor care s-ar putea confrunta cu astfel de momente, lansăm în România formula MagneVie Stress Resist sub conceptul „drame din orice”, care sintetizează creativ situaţiile negative cauzate de intensificarea simptomelor asociate stresului”, a declarat dr. Iulia Rosian – General Manager Consumer Health Care, Sanofi Romania & Moldova.

Suplimentul alimentar de la Sanofi, MagneVie Stress Resist, conţine extract de Rhodiola Rosea, magneziu marin japonez şi vitaminele B6 şi B9 şi intervine în cele 3 faze ale stresului, pentru a sprijini organismul să răspundă adaptat perioadelor aglomerate şi solicitante.