Un pacient care a căzut, marţi după-amiază, de la etajul unei secţii exterioare a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, a decedat în urma traumatismelor grave suferite, au declarat surse medicale.


Potrivit surselor medicale citate de Agerpres, bărbatul în vârstă de 73 de ani a fost dus de urgenţă în sala de operaţii, însă a făcut stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitat.

Bărbatul era internat la secţia exterioară „Boldescu” a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi era diagnosticat cu cancer şi depresie, aflându-se sub tratament, au mai precizat sursele medicale.

În urma anchetei vor fi stabilite împrejurările în care pacientul a căzut de la etajul 1 al unităţii sanitare.

„Persoanei în cauză i-a fost acordat primul ajutor medical, ulterior bărbatul fiind preluat pentru îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, au declarat, imediat după accident, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că bărbatul ar fi deschis geamul să ia aer, pentru că i se făcuse rău, iar la un moment dat s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut.

 




Oncolog