A treia ediţie a „Festivalului Râşnov Unplugged - Folk la altar” se va desfăşura, din 27 şi până pe 30 iulie, în Biserica Evanghelică din oraşul-staţiune.


Vor urca pe scenă, printre alţii, Alexandru Andrieş, Dinu Olăraşu, Radu Gheorghe şi Maria Gheorghiu, au transmis organizatorii, citaţi de Agerpres.

„Aşadar, de la Generaţia Generică la şaptezeciştii şi optzeciştii Generaţiei Următoare. Ca şi la ediţia precedentă, nu vor lipsi momentele In memoriam - din păcate, câţiva dintre artiştii pe care ni-i doream pe afişul acestei ediţii au plecat între timp dintre noi. Un festival folk aşa cum de puţine ori vedem sau auzim, un festival folk într-o biserică veche, o muzică cu istorie într-un cadru istoric. Într-un decor ce păstrează amintiri şi amprente ale secolului al 18-lea, cu o acustică specifică unei biserici în care sute de ani s-a cântat la orgă, festivalul Râşnov Unplugged - Folk la altar aduce în faţa publicului unii dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi muzicieni folk din România”, se arată în comunicat.

În fiecare seară a festivalului, după concertele din Biserica Evanghelică, incursiunea în istoria muzicii folk va fi continuată prin The Garden Unplugged - momente muzicale în Grădina Schubz din localitate, susţinute de artişti braşoveni de toate vârstele.

Accesul în Grădină este gratuit.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Mioritics, în parteneriat cu Primăria Râşnov, fiind finanţat de Consiliul Judeţean Braşov şi cofinanţat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România.





ORL