MH Orchestra, unica orchestră de salon din România, concertează în premieră pe scena Sălii Dalles din Bucureşti în „Soundtrack of Love” - concertul de muzică de film ce deschide seria de evenimente Musical Extravaganza.


Programul din data de 5 martie va include hituri din filmele „Naşul”, „Parfum de femeie”, „James Bond” sau „The Mission”. Este întregit de momente solistice romantice susţinute de tenorul Ştefan von Korch şi de secvenţe de tango oferite de dansatorii Tango Pasion, se arată într-un comunicat.

MH Orchestra este unica din România ce cultivă şi popularizează tradiţia germană a orchestrei de salon şi vine în întâmpinarea melomanilor cu un repertoriu variat şi atractiv şi cu ochestraţii inovatoare. Aranjamentele orchestrale sunt concepute cu respectarea etalonulului muzicii de salon practicat între 1880 şi 1950 şi transpun în acord fin nobleţea, eleganţa şi efervescenţa romantică a periodei. 

Radu Petrovici, fondator MH Orchestra spune: „Ne face plăcere să oferim publicului bucureştean această transpunere a unor coloane sonore în acorduri simfonice şi, păstrând registrul evenimentului, ne bucurăm să fim parte din primul episod Musical Extravganaza”.

„Soundtrack of Love” sărbătoreşte iubirea şi romantismul prin muzica ce a devenit etalon pentru aceste sentimente în întreaga lume.






Psihiatru (2)