Clinica dermatologică Dr. Leventer Centre lansează primul episod dintr-o serie de Webinarii dedicate medicilor – Tratamentul chirurgical al cancerului de piele. Acesta va avea premiera miercuri, 28 octombrie 2020, la ora 18:00 şi poate fi accesat gratuit pe pagina de Youtube a centrului.


Evenimentul va fi moderat de dr. Mihaela Leventer, primul medic dermatolog din România acreditat în microchirurgia Mohs de către ASDS (American Society for Dermatologic Surgery) şi Directorul programului de fellowship care se desfăşoară în România sub patronajul ASDS.

Speakerii prezenţi la webinar sunt dr. Anca Stanciu, medic specialist dermatolog, de asemenea acreditată în microchirurgia Mohs de către ASDS şi dr. Tiberiu Tebeică, medic primar în anatomie patologică cu supraspecializare europeană în dermatopatologie.

„Vă propun o serie de webinarii prin care ne dorim să consolidăm şi să creăm relaţii de colaborare cu fiecare medic dermatolog. Vrem să împărtăşim experienţele medicale şi să discutăm deschis cazurile cu care ne confruntăm fiecare dintre noi. În felul acesta putem crea o reţea de colaborare şi de încredere în beneficiul pacienţilor noştri”, dr. Mihaela Leventer, medic dermatolog şi fondatoarea Dr. Leventer Centre.

Subiectele centrale ale acestui webinar sunt:

•        Siguranţa pacientului, în special pe timp de pandemie

•        Importanţa diagnosticării timpurii şi a tratamentului precoce în orice formă de cancer

•        Microchirurgia Mohs, cea mai bună soluţie de tratament a carcinomului cutanat dar şi soluţia ideală în contextul epidemiologic actual

•        Importanţa unei abordări multidisciplinare şi a competenţei medicale în ce priveşte tratarea cancerului de piele

Pentru accesul la webinar nu este nevoie de pre-înregistrare, ci doar de intrare pe canalul de Youtube al centrului la ora şi data premierei – ora 18:00, pe 28 octombrie 2020. Webinarul poate fi accesat si de pe Facebook, din pagina creată special pentru acest eveniment - https://www.facebook.com/events/3209244235867825/.

Centrul Dr. Leventer s-a dezvoltat cu scopul de a oferi pacienţilor cu afecţiuni dermatologice soluţii integrate şi complete, atât pentru pielea sănătoasă, cât şi pentru pielea bolnavă. Centrul oferă tratamente de estetică şi cosmetică medicală, screening şi biopsie de piele, tratamente pentru toate afecţiunile dermatologice, excizii de tumori pentru cancerul de piele de tip melanom, intervenţii chirurgicale Mohs pentru cancerul de piele de tip carcinom şi reconstrucţii estetice după intervenţiile chirurgicale complexe.

Centrul reuneşte o echipă formată din medici dermatologi, dermatopatologi si chirurgi plasticieni cu certificări internaţionale. Cu peste 28.000 de biopsii şi aproximativ 5000 de operaţii realizate până în prezent în clinică şi cu 99,9% rată de succes în tratarea carcinomului cutanat, Centrul Dr. Leventer este singura clinică acreditată de ASDS (American Society for Dermatologic Surgery) pentru chirurgia Mohs în Europa Centrală şi de Est. De asemenea, este prima clinică acreditată de ASDS în Europa pentru programul ITMP (International Traveling Mentorship Program). Dr. Mihaela Leventer este acreditată de catre EMSM (European Society for Mohs Micrographic Surgery).