Candidaţii la Concursul de Admitere Sesiunea Iulie 2020, organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti sunt anunţaţi că platforma de înscriere este online. Astfel, în perioada 7 – 16 iulie 2020, se va derula procesul de înscriere la concurs.

Potrivit unei informări a UMFCD, pentru a se înscrie la concurs, candidaţii trebuie să intre pe platforma creată. Aceasta poate fi accesată aici.
În cazul în care pe perioada acestui proces întâmpinaţi dificultăţi şi aveţi nevoie de suport în vederea finalizării cu succes a înscrierii la Concursul de ADMITERE – IULIE 2020 UMFCD, puteţi consulta ghidul de completare sau puteţi urmări clipul video aici.

Tot pentru a veni în ajutorul candidaţilor, UMFCD pregăteşte un webinar interactiv cu rolul de a-i ghida pentru parcurgerea cu succes a tuturor paşilor necesari pentru realizarea înscrierii la Concursul de Admitere. Informaţiile despre desfăşurarea webinarului vor fi publicate în cursul zilelor următoare pe website-ul oficial www.umfcd.ro şi pe canalele sociale oficiale ale UMFCD, mai anunţă reprezentanţii Universităţii.

Alte informaţii utile legate de Concursul de Admitere le puteţi găsi şi în Metodologia proprie – U.M.F. „Carol Davila” din Bucuresti, publicată pe site-ul Universităţii.


Examen de limba română pentru candidaţii din ţările UE

UMFCD mai anunţă că examenul de limba română pentru candidaţii din ţările UE care doresc să se înscrie la concursul de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti va avea loc vineri, 10 iulie 2020 – ora 11.00.

Examenul se va desfasura on-line (sesiune zoom video şi audio: https://us04web.zoom.us/j/74564448693?pwd=TytQVE9rcVk2eitxbjljRi9xbXlZdz09 / Meeting ID: 745 6444 8693).

Parola va fi comunicată candidatului pe adresa de gmail, în dimineaţa examenului. Examenul constă într-o probă scrisă, care va fi accesibilă candidaţilor prin google form în ziua examenului (45 de întrebări cu complement simplu - 1 oră).

În vederea susţinerii examenului, candidaţii trebuie să aibă o adresă de gmail valabilă, pe care să o comunice pe adresa liliana.andronache@umfcd.ro până în data de 8.07.2020.

Înscrierile pentru testul online se pot face până la 8.07.2020, între orele 09.00 şi 15.00, la următorul număr de telefon: 021.318.0760.