Reprezentanţii UMF „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca anunţă oferta educaţională pentru anul universitar 2023 – 2024, precum şi calendarul desfăşurării concursului de admitere.


Universitatea clujeană scoate la concurs, la programele de studii de licenţă în limba română, 1.080 de locuri la buget şi taxă, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a UMF „Iuliu Haţieganu”. Înscrierile au loc în perioada 12 iunie - 15 iulie, examenul de admitere urmând a fi susţinut pe 23 iulie.

Dintre locurile anunţate, 400 de locuri sunt la Medicină, 100 de locuri la Medicină Dentară şi 135 la Farmacie.

De asemenea, la Asistenţă Medicală Generală sunt scoase la concurs 200 de locuri, la Balneo-fiziokinetoterapie şi Recuperare 95 de locuri, iar la Radiologie şi Imagistică Tehnică Dentară şi Nutriţie şi Dietetică, câte 50 de locuri.

Cei care s-au hotărât să urmeze unul dintre programele de studii ale universităţii clujene pot consulta oferta educaţională pentru anul universitar 2023 – 2024 aici.

Manualul BARRON’S şi toate culegerile de teste pentru admitere la programele de studiu ale universităţii pot fi comandate aici.

 

 

Farmacist