Brandul Cetilar, prezent în România prin Grupul Zentiva, susţine, printr-un parteneriat, misiunea Academiei de Înot Dinamo, prin care instituţia se angajează să contribuie la încurajarea sportului în rândul copiilor.


Academia, iniţiată şi condusă din poziţia de manager de către Mihai Popovici, tatăl sportivului David Popovici, urmăreşte să ofere cele mai bune condiţii şi de experienţă profesională pe mai multe paliere, de la iniţiere şi recreere până la performanţă.

„Cetilar (...) are un angajament solid faţă de sport, sprijinind la nivel internaţional competiţii şi echipe în fotbal, automobilism, yachting şi atletism”, se subliniază într-un comunicat

Cu sprijinul brandului, cel puţin 40 de copii proveniţi din medii defavorizate vor fi învăţaţi să înoate şi, ulterior, vor fi susţinuţi să se dezvolte în cadrul Academiei şi chiar să performeze.

„Angajamentul Cetilar este de a susţine evenimentele sportive şi iniţiativele pentru promovarea unui stil de viaţă activ şi sănătos. Acestea pot şi trebuie să înceapă devreme, pentru că le permit copiilor să se dezvolte sănătos şi armonios, şi, în unele cazuri, să ajungă mari campioni. Performanţele recente din înotul românesc arată, încă o dată, că dorinţa sau talentul trebuie să întâlnească oportunitatea, îndrumarea profesionistă şi condiţiile materiale”, a declarat Daniel Petre, Head of Marketing CHC Zentiva România.

Academia îşi propune, în primul rând, să-i înveţe pe copii să se bucure de sport şi mai apoi să descopere performanţa, consideră Mihai Popovici, manager la Academia de Înot Dinamo.

„Noi creştem campioni într-un concept modern, în care înotul se învaţă prin joacă. Cu inspiraţie din partea tinerilor noştri sportivi şi cu sprijin din partea comunităţii de afaceri sperăm să facem cât mai mulţi copii să iubească înotul”, a mai declarat Mihai Popovici.

Cetilar este un dispozitiv medical tip cremă, original, eliberat fără prescripţie medicală, pentru articulaţii, muşchi şi tendoane. Este singurul dispozitiv de acest gen certificat Play Sure Doping Free - nu conţine nicio substanţă dopantă, fiind potrivit pentru practicanţii de sport la toate nivelurile.





Ginecologia (1)