Motto: „Reading maketh a full man; conference a ready man; and writing an exact man.”
Françis Bacon 
Dragi colegi,
Mă bucur să ne reîntâlnim cu ocazia unei noi manifestări științifice, Al II-lea Congres Național de ORL Pediatrie. Continuăm astfel implicarea revistei ORL.ro în susținerea manifestărilor științifice din domeniul specialității noastre, oferindu-vă, ca și la Forumul ORL.ro, programul și rezumatele lucrărilor care vor fi susținute la acest congres.
Setea de cunoaștere, de perfecționare și de progres medical a început cu o licărire în ochi, cu studierea articolelor și cărților scrise de predecesori și a continuat, în mod firesc, cu organizarea conferințelor la care ideile sunt împărtășite și, mai ales, discutate. Aceasta este ocazia pe care nu trebuie să o ratăm de a interacționa între noi: o idee împărtășită aduce după sine o altă idee, crearea relațiilor profesionale conduce la colective de cercetare și schimburi de experiență.
Împreună cu organizatorii celui de-al II-lea Congres Național de ORL Pediatrie, cu participare internațională, vă aștept să discutăm, să avem idei noi în parfumul teilor din Copou.