Din luna octombrie 2022, Cătălina Urse preia conducerea diviziei de produse farmaceutice a companiei Bayer pentru România şi Republica Moldova de la predecesorul ei, Jorge Levinson. Acesta continuă ca Head of Marketing Pharmaceuticals pentru clusterul Sudul Mediteranei şi Marea Neagră, care include România, Bulgaria, Moldova, Grecia şi Ucraina.


Cătălina Urse s-a alăturat companiei Bayer în ianuarie 2020 în calitate de Head of Marketing and Marketing Excellence al diviziei Bayer Pharmaceuticals şi a contribuit la realizările Bayer din ultimii ani, inclusiv lansările de noi produse din ariile de cardiologie şi oftalmologie, pe perioada pandemiei, se arată într-un comunicat.

Este licenţiată în Farmacie şi în ultimii 20 de ani a acumulat o vastă experienţă marcată de realizări în ariile de responsabilitate şi şi-a extins cunoştinţele în diferite modele de afaceri din industria farmaceutică românească, de la distribuţie şi lanţuri de farmacii, până la companii farmaceutice locale şi multinaţionale.

„Sunt onorată şi mândră să conduc organizaţia Bayer Pharmaceuticals din România şi Republica Moldova şi, împreună cu echipa locală, pasionată şi dedicată, să continuăm să ne dezvoltăm şi în viitor. În aceşti ani de incertitudine şi volatilitate, provocatori pentru noi toţi, urmăm viziunea Bayer «Sănătate pentru toţi, nimeni fără hrană» şi privim către viitor cu încredere”, a declarat Cătălina Urse cu ocazia numirii sale.

Divizia Pharmaceuticals a companiei Bayer se concentrează pe produse eliberate pe bază de prescripţie medicală. Se axează pe domeniile cardiologie, oftalmologie, îngrijirea sănătăţii femeilor, oncologie, hematologie şi terapie celulară şi genică.

„Portofoliul său include o gamă de medicamente care sunt printre cele mai importante produse farmaceutice din lume pentru indicaţiile lor, în timp ce misiunea sa este de a cerceta, dezvolta, produce şi comercializa produse inovatoare care îmbunătăţesc sănătatea oamenilor din întreaga lume”, se subliniază în comunicat.

 



Farmacist