MedicHub le mulţumeşte celor care au urmărit joi, 2 aprilie, prima ediţie a Teleconferinţelor, în cadrul căreia Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel şi Dr. Rodica Tănăsescu au abordat subiecte arzătoare, în acest moment, pentru cadrele medicale. La cererea publicului, interviul va fi disponibil pe medichub.ro până la finalul acestei săptămâni.

Pentru a putea viziona transmisiunea în care MedicHub i-a avut invitaţi pe Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel şi Dr. Rodica Tănăsescu vă rugăm să accesaţi medichub.ro. Dacă nu aveţi deja un cont în platforma noastră, vă invităm să vă faceţi unul gratuit aici, astfel încât să aveţi acces la prima ediţie a Teleconferinţelor.

De asemenea, vă invităm să le adresaţi întrebări celor doi invitaţi prin intermediul „Feedback Section”, iar MedicHub va face tot posibilul ca răspunsurile să ajungă la dumneavoastră.

Teleconferinţele MedicHub sunt susţinute de personalităţi marcante din domeniul sănătăţii şi abordează teme actuale, de maxim interes pentru corpul medical şi pentru farmacişti. Ne vom diferenţia de cele ce se întâmplă pe micile ecrane, întrucât vom păstra nivelul discuţiei ca pentru specialişti. În felul acesta, încercăm să ne îndeplinim menirea în perioade de criză, de a prinde ritmul lumii medicale şi de a fi centrul de întâlnire al comunităţii.

Mai multe detalii despre modul în care se vor desfăşura teleconferinţele, despre invitaţii şi temele abordate veţi găsi pe medichub.ro.