Andreea, la 18 ani, primeşte o a doua şansă, oferită de neurochirurgii de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iaşi, care au îndepărtat o tumoră de pe creier. Specialiştii au intervenit miraculos, reuşind să îi salveze viaţa tinerei.


Andreea a fost adusă în stare gravă la spitalul din Iaşi, unde echipa de neurochirurgi a decis să intervină. Medicii au reuşit să efectueze cu succes operaţia delicată, oferindu-i tinerei şansa unei vieţi sănătoase, se arată pe pagina de Facebook a unităţii medicale ieşene.

Tânăra, acum în procesul de recuperare, şi-a refăcut planurile pentru viitor: îşi doreşte să devină fizician şi să exploreze misterele universului. Visul ei este să urmeze studii de fizică la o universitate de prestigiu, iar prima provocare pe care o are în faţă este examenul de bacalaureat.

„S-a reuşit o rezecţie maximală a acestei tumori, microscopic totală (...), cu o evoluţie foarte bună postoperatorie. Aşteptăm rezultatul anatomopatologic şi în funcţie de asta va urma sau nu tratamentul adjuvant, adică oncologic”, a declarat conf. univ. dr. Lucian Eva, managerul Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. N. Oblu” Iaşi.

Sursă foto: Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iaşi - Pagina Oficială

 

 


Medic