Ambulatoriul Spitalului Filantropia din Craiova a fost inaugurat, după ce a fost renovat şi dotat cu aparatură de specialitate, unele dintre dotări fiind unice în municipiu.


Clădirea în care funcţionează ambulatoriul a fost complet renovată, fiind efectuate lucrări de consolidare, arată reprezentanţii Primăriei Craiova, citaţi de Agerpres. Tâmplăria existentă a fost înlocuită cu una eficientă energetic şi au fost refăcute finisajele interioare şi exterioare, instalaţiile sanitare, termice şi electrice.

S-au achiziţionat centrale termice şi de climatizare noi, pentru a asigura confortul termic al pacienţilor şi al personalului medical. A fost montat şi un lift exterior pentru a facilita accesul în clădire al persoanelor cu dizabilităţi şi al celor greu deplasabile, fiind realizată, totodată, o rampă pentru colectarea selectivă a deşeurilor.

Pacienţii pot beneficia de servicii medicale în specializări precum neurologie, ORL, cardiologie, ortopedie, stomatologie, alergologie, oftalmologie, urologie, gastroenterologie şamd.

Cabinetele din sediul ambulatoriului (Bd. Nicolae Titulescu nr. 40) au fost dotate cu peste 85 de echipamente de specialitate  - de la ecografe ultraperformante, autorefractometru, la sistem video-endoscopie şi fibroscopie.

 



Ginecologia (1)