Misiunea noastră
Știri
Reviste de specialitate
Abonamente
Cursuri
Evenimente
Servicii digitale
Contact
Intră în cont
Cont nou
Intră în cont
Cont nou
Rezultate în Reviste:
Practica Veterinara.ro
Listerioza rumegătoarelor şi riscul transmiterii la om – prevenire şi control
Citește mai mult
Medic.ro
Nutrivigilenţa – un nou instrument pentru eficientizarea terapiei
Citește mai mult
Farmacist.ro
Amidonul rezistent şi impactul asupra sindromului metabolic
Citește mai mult
Dietetician.ro
Meniurile din spitale – prezent şi viitor
Citește mai mult
Infectio.ro
O scurtă istorie a descoperirii antibioticelor şi a evoluţiei rezistenţei la antibacteriene
Citește mai mult
Farmacist.ro
Raport asupra activităţii ştiinţifice prezentate la lucrările Congresului Naţional de Farmacie, ediţia a XVII-a
Citește mai mult
Rezultate în Știri:
Comunicate de presă
Campania Safe2Eat propune românilor trei teme de bază: aditivii alimentari, alergenii şi reciclarea hranei
Citește mai mult
Comunicate de presă
Children’s Call for Hope: 140 de cadre medicale din ţară colaborează în beneficiul copiilor cu cancer
Citește mai mult
Comunicate de presă
Eurobarometru: promovarea sănătăţii mintale, fel de importantă ca promovarea sănătăţii fizice
Citește mai mult
Comunicate de presă
Cele mai noi descoperiri din domeniul nutriţiei vor fi dezbătute la Congresul Internaţional NutriTerra 2023
Citește mai mult
Știri
OMS nu recomandă folosirea îndulcitorilor fără zahăr pentru controlul greutăţii
Citește mai mult
Comunicate de presă
La centenarul Facultăţii de Farmacie, NutriTerra 2023 reuneşte specialişti din toată lumea
Citește mai mult
Știri
Franţa: apa potabilă, contaminată cu reziduuri ale unui fungicid interzis de câţiva ani
Citește mai mult
Știri
46% din mierea importată în Europa e contrafăcută, arată o anchetă organizată de EC
Citește mai mult
Comunicate de presă
Prof. univ. dr. Doina Drăgănescu, UMFCD: educaţia în nutriţie, vitală pentru sănătatea publică
Citește mai mult
Știri
Din 2023, UE limitează concentraţiile din alimente a patru compuşi perfluoroalchilaţi
Citește mai mult
Știri
USV Iaşi inaugurează Centrul regional de cercetări avansate pentru boli emergente, zoonoze şi siguranţă alimentară
Citește mai mult
Comunicate de presă
Nou val COVID: ECDC/EMA recomandă a doua doză booster persoanelor între 60 şi 79 de ani
Citește mai mult
Știri
Strategia Comisiei Europene: ţările UE ar trebui să accelereze vaccinarea anti-COVID a copiilor şi dezvoltarea de noi antivirale
Citește mai mult
Comunicate de presă
Certificatul digital al UE privind COVID: Comisia adoptă o perioadă de acceptare obligatorie de nouă luni pentru certificatele de vaccinare
Citește mai mult
Comunicate de presă
Apelul Colegiului Farmaciştilor din România, cu ocazia Săptămânii mondiale de conştientizare a rezistenţei la antimicrobiene
Citește mai mult
Comunicate de presă
Lista celor mai promiţătoare 10 mijloace terapeutice împotriva COVID-19, stabilită de Comisia Europeană
Citește mai mult
Comunicate de presă
Consultare publică pentru revizuirea legislaţiei UE în domeniul farmaceutic
Citește mai mult
Comunicate de presă
UE: nou contract cu Novavax, pentru 200 milioane doze de vaccin anti-COVID
Citește mai mult
Știri
Comisia Europeană a lansat un Centru de cunoştinţe privind cancerul
Citește mai mult
Comunicate de presă
Comisia Europeană: nouă procedură pentru accelerarea aprobării vaccinurilor adaptate variantelor SARS-CoV-2
Citește mai mult
Știri
Comisia Europeană semnează cu Gilead un contract de achiziţie comună pentru aprovizionare cu Remdesivir
Citește mai mult
Comunicate de presă
Comisia Europenă a semnat primul contract cu AstraZeneca pentru achiziţionarea a 300 de milioane de doze împotriva COVID-19, pentru statele UE
Citește mai mult
Comunicate de presă
Comisia Europeană creşte gradul de pregătire pentru apariţia unor noi focare de SARS-CoV-2
Citește mai mult
Comunicate de presă
Specialiştii au discutat la Congresul NutriTerra despre impactul pandemiei COVID-19 asupra dietei şi stilului de viaţă
Citește mai mult
Comunicate de presă
NutriTerra – Congres virtual de nutriţie, terapie dietetică şi siguranţă alimentară în era COVID-19
Citește mai mult